6 Formulare de contact gratuite pentru WordPress!

Oricine detine un website bazat pe platforma WordPress are nevoie la un moment dat si de un formular de contact, feedback,intrebari sau recomandari.

Dupa mai multe plugin-uri de contact instalate, testate, modificate uneori, sterse si retestate am ajuns intr-un final la o lista cu cele mai simple, mai usor de instalat si setat formulare de contact gratuite, pe care le voi enumera in randurile ce urmeaza.

Formular de Contact - ProfitXtrem.com

1. Contact Form 7

Unul dintre cele mai folosite plugin-uri de contact gratuite de pe internet.Foarte bine securizat si optimizat impotriva spam-urilor.

Dupa crearea unui formular, se genereaza un cod care mai apoi poate fi introdus in orice pagina sau postare.

Info & Download

Contact Form 7

2. Fast Secure Contact Form

Acest formular include un captcha , optiuni de adaugare, aranjare si mutare a diferitelor informatii din formular.Mai are de asemenea si optiunea de a redirectiona utilizatorii catre orice pagina, dupa complectarea formularului.

Info & Download

Fast Secure Contact Form

 3. Contact Form by ContactMe.com

Este poate, unul dintre cele mai complete plugin-uri de contact existente gratuit.Cuprinde optiuni de harta, logo, auto-responder, captcha, pop up tab lateral si multe altele.

Info & Download

Contact Form by ContactMe.com

4. BigContact Contact Page

Destinat in special website-urilor de afaceri, acest plugin contine calendar, harta, live chat, precum si multe alte optiuni necesare unei pagini complete de contact.

Info & Download

BigContact Contact Page

5. Magic Contact

Este un formular de feedback “plutitor” destul de simplu, insa suficient pentru a capta atentia.Optiunile sunt destul de putine si anume pozitionarea acestuia printr-un tab in partea dreapta sau stanga a website-ului si editarea catorva campuri pe care utilizatorul le va completa mai apoi.

Info si Download

Magic Contact Form

6. ContactBuddy by PluginBuddy.com

Cel mai simplu mod prin care pot prezenta acest plugin este pagina mea de contact, in care acest plugin este incorporat si setat 🙂

Informatii suplimentare &Download

Formular de Contact - ProfitXtrem.com

Toate plugin-urile de mai sus se pot instala direct din panoul de administrare, din sectiunea Plugins -> Add new, cautand in bara de search numele plugin-ului dorit.

Folosesti un alt plugin care nu se afla in aceasta lista si crezi ca ar trebuii mentionat?

Astept un comentariu…


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu