Aduna toate conturile de email intr-un singur loc!

In cazul in care ai mai multe adrese de email, cel mai potrivit, mai sigur si mai rapid mod de a vizualiza mesajele este sa folosesti un client extern de email.Acesta scaneaza conturile de email pe care le-ai setat, iar in momentul in care intra un nou mesaj te atentioneaza.

Mai jos, am alcatuit o lista cu cele mai folosite si mai apreciate aplicatii de acest gen.

email

Thunderbird

  • Mozilla Thunderbird

Este o aplicatie gratuita de administrare a postei electronice precum și a fluxurilor rss cu stiri, Thunderbird este al doilea produs creat de Mozilla care usureaza munca si in acelasi timp ofera securitate in ceea ce priveste datele personale.

In cazul in care iti faci griji in ceea ce priveste versiunile de windows pe care ruleaza, afla ca Thunderbird ruleaza excelent pe orice versiune.

Il poti descarca de aici:  M-Thunderbird

 

opera_mail_icon

  • Opera

Aplicatia vine integrata in browser-ul Opera, cu o multime de facilitati in ceea ce priveste organizarea mesajelor.Una dintre optiunile care face ca Opera sa fie mai diferita de alte aplicatii de administrare a email-urilor este separarea mesajelor care contin atasamente, de restul mesajelor.

Suporta Outlook, Gmail, Yahoo, Hotmail precum si o multime de alti “email clients” mai vechi.

Se poate descarca de aici: Opera Mail

em_client

  • emClient

Seamana foarte mult cu Opera si Thunderbird, oferind in plus calendar, sincronizare GTalk (de pe Gmail) si widget-uri care ajuta la personalizarea aplicatiei.

Se poate descarca gratuit insa pentru uz comercial se percepe o taxa de 50$ care se plateste o singura data..

Descarca-l de aici: emClient

As fi putut sa mai adaug in lista aplicatiile Sea Monkey, EudoraOSE si Zimbra insa din experienta am ajuns sa le folosesc doar pe cele de mai sus, fiind cele mai stabile, mai rapide si cu o interfata foarte usor de folosit.

Cunosti si alte aplicatii de email?


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu