Cea mai noua metoda de facut bani pe internet!

Probabil ca majoritatea ati auzit deja despre noua metoda de facut bani pe internet VivaSms, care te plateste in functie de cate sms-uri primesti zilnic si totodata de cat de bine iti promovezi linkul “magic” pe retelele sociale.

In randurile ce urmeaza voi detalia cu lux de amanunte acest sistem, care personal mi se pare cam rupt din realitate.

vivaSMS

Ce este VivaSMS?

Website-ul vivasms.ro ofera promotii, oferte last minute, discount-uri, invitatii la evenimente, pe telefonul mobil.Ceea ce face ca acest site sa fie foarte atractiv este programul de recompensare a membrilor, pe care il voi detalia mai jos.

1.Te inregistrezi gratuit printr-un link de refferal, de exemplu asta http://www.vivasms.ro/h/dd1ec7553c  si primesti automat 2 euro credit.

2.Primesti maximum 5 SMS/zi cu oferte si esti platit cu 3 centi pentru fiecare SMS. In formularul de inregistrare ai posibilitatea sa alegi cate mesaje vrei sa primesti pe zi si iti poti alege chiar si zilele din saptamana si orele intre care vrei sa primesti pe telefonul tau mobil mesajele promotionale. In plus, poti oricand intrerupe serviciul pe orice perioada de timp doresti.

3.Recomanzi vivaSMS prietenilor tai prin linkul magic primit la inregistrare si ai bonus 10 centi pentru fiecare inregistrare valida. O inregistrare se considera valida numai cand persoana recomandata finalizeaza inregistrarea, are profilul complet si primește bonusul de 2 EUR. Bonusul de 10 centi se plateste o singura data pentru fiecare inregistrare valida. Insa primesti in continuare, pe viata, cate un cent pentru fiecare SMS primit de prietenii din echipa ta, pe 5 niveluri.

4.Primești cate 1 cent de fiecare data cand recomandarile tale si ale prietenilor tai primesc SMS, pe 5 niveluri de recomandare.

Ca si Exemplu…

  • Daca recomanzi catre 3 prieteni si fiecare recomanda catre alti 3 prieteni de-ai lor, vei avea in echipa 363 de persoane pe 5 niveluri:

3 (nivel 1) + 3×3 (nivel 2) + 3x3x3 (nivel 3) + 3x3x3x3 (nivel 4) + 3x3x3x3x3 (nivel 5) = 363

  • Daca fiecare din aceste 363 de persoane primeste in medie 3 SMS/zi, asta inseamna pentru tine peste 300 EUR/luna:

363 x 3 SMS x 30 zile x 0,01 EUR/SMS = 326,7 EUR

  • Dar daca recomanzi catre mai mult de 3 persoane ? De exemplu catre 30 sau 300 ? Atunci vei putea avea mii sau zeci de mii de persoane in echipa ta, pe 5 niveluri, iar castigurile vor fi pe masura.

Detalii VivaSMS

Pentru cine ar putea sa valoreze foarte mult aceasta informatie ?

Studenti, super conectori, influentatori, bloggeri, admini și moderatori de forumuri sau grupuri, in general persoane cu timp liber și cu acces la internet și la comunitati mari de oameni.

Astept pareri…


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu