Cel mai eficient mod de organizare

De cate ori ai intentionat sa te asezi la birou cu gandul de a termina un proiect si sa realizezi faptul ca 10 minute mai tarziu ai deschise inca alte cateva pagini (gen facebook , mail …)care iti distrag atentia ?

Unul dintre lucrurile care imi distrageau atentia cel mai mult si in mod repetat era Emailul!!!

Primeam si primesc cateva zeci de mailuri in fiecare zi de la facebook,twitter,alte retele sociale,parteneri,prieteni,abonati,etc. pe care le citeam,le stergeam,raspundeam,ma enervam si asta ma facea sa pierd cea mai mare parte din timp.

Insa,pe parcurs,am invatat cateva tehnici care in momentul de fata ma ajuta enorm , in momentul in care incep un proiect nou sau pur si simplu vreau sa ma concentrez doar pe un anumit lucru.

Cum sa iti organizezi adresa de email!

In primul rand, va trebuii sa iti muti toate adresele de mail pe care le detii, pe o singura adresa de gmail principala(un tutorial gasesti aici  )

In cazul in care nu ai deja o adresa de Gmail,iti sugerez sa iti faci una( mail.google.com).Apoi, instalezi Multiple Inboxes – mai jos am detaliat pasii.

1.Intrii in contul de Gmail(mail.google.com)

2.Click pe rotita din dreapta,selectezi Settings(setari) si dai apoi click pe Labs(in dreapta sus)

3.Tragi de scroll in jos pana ajungi la Multiple Inboxes(“Mai multe dosare Mesaje primite” – in cazul in care ai gmail in limba romana),dupa care selectezi Activati sau Enable

4.Salvezi modificarile,dand click pe “Salvati modificarile” sau “Save” ,un buton pe care il gasesti la capatul paginii jos

5.Dupa ce ai salvat,mergi din nou la rotita din dreapta sus,click pe Settings,apoi click pe Labs si vei vedea ca in bara de sus a aparut  Multiple Inboxes(“Mai multe dosare Mesaje primite”).

Acum poti incepe sa iti organizezi preferintele.

6.In panoul de preferinte prima casuta(panou 0) nu modifici,pentru ca mailurile importante pe care le primesti sa fie “semnate” cu o steluta.

In continuare, te las in compania lui Adrian Soare, care iti va explica in tutorialul de mai jos exact pasii pe care i-am descris si eu, dar si alte cateva lucruri foarte importante de retinut.

Pe curand…


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu