Construieste un blog in 3 minute!

Cea mai importanta parte a unei afaceri pe internet este blogul propriu sau al afacerii tale.Poti construii un blog atractiv si cu un design impunator iar pentru aceasta ai nevoie de doar cateva minute.In continuarea acestui articol vei vedea exact pasii pe care trebuie sa-i urmezi.

1.Alege un nume de domeniu

Domeniul este adresa la care se gaseste un website. Un exemplu de domeniu ar fi: profitxtrem.com .Un nume de domeniu trebuie sa fie usor de retinut pentru vizitatori si trebuie ales in functie de domeniul de activitate al viitorului site.

2.Gazduirea web

Pentru stocarea tututor datelor,in momentul achizitionarii unui domeniu vei avea nevoie si de gazduire( serviciul prin care un webmaster poate inchiria spatiu si trafic pe un server).Preturile pentru acest serviciu variaza,in functie de cerintele site-ului pe care urmeaza sa il construiesti.In cazul in care ai un site simplu,cu doar cateva pagini,poti achizitiona un pachet de pana la 1 Gb spatiu pe disc.Nu iti recomand gazduirea gratuita, pentru ca risti ca toata munca sa “dispara” in orice moment.

3.Instalare WordPress

Iti recomand wordpress deoarece este folosit deja in peste 25 milioane de site-uri din intreaga lume si e cel mai usor mod prin care iti poti prezenta afacerea profesional,doar prin cateva clickuri.Tot ce ai nevoie pentru a putea instala wordpress, e un domeniu(numeletau.ro) si  webhosting(gazduire web-spatiul pe care vor fi stocate toate informatiile,incepand cu numele domeniului).

—————————————————————————————————————————————————-

  • Poti alege intre un domeniu .ro, .com, .net, .org sau .info iar la aceasta adauga si un hosting profesional (1GB) + Instalare WordPress Gratuita,totul la numai 37 euro/AN !

 —————————————————————————————————————————————————

4.Alege o tema

Pentru a alege o tema cat mai atractiva si care sa reflecte exact ceea ce doresti sa prezinti pe site-ul tau,poti descarca gratuit una dintre temele profesionale puse la dispozitie de catre WpThemesFree.com sau TopWpThemes.com.

Pentru a descarca o tema trebuie doar sa dai click pe butonul de download, iar arhiva .zip se va descarca in calculatorul tau.Probabil in aceasta arhiva vei gasii 2 sau 3 fisiere,insa vei avea nevoie doar de unul singur(cel care contine exact acelasi nume cu cel al arhivei).Extragi fisierul care te intereseaza din arhiva,il salvezi pe desktop dupa care il arhivezi din nou sub format zip…nu iti face griji,este mai usor decat crezi 🙂

5.Incarca tema pe site-ul tau

Odata ce ai arhiva pregatita,intra in contul de administrare wordpress si da click pe Appearance – Themes – Install Themes – Upload sau in cazul in care ai descarcat Fillezilla in calculator,trebuie doar sa te conectezi la ftp-ul site-ului tau si sa uploadezi continutul arhivei,in fisierul cu teme wordpress.Din panoul de administrare,activeaza tema si poti incepe personalizarea ei.

In acest moment,ai website-ul tau.

 

In cazul in care ai intrebari sau pur si simplu nu te descurci cu informatiile prezentate mai sus,ma poti contacta pe adresa site-ului contact@profitxtrem.com

De asemenea tot pe aceasta adresa, poti comanda si pachetul din oferta prezentata mai jos:

  • Pachet Complete – alege intre un domeniu .ro, .com, .net, .org sau .info iar la aceasta adauga si un hosting profesional (1GB) + Instalare WordPress Gratuita,totul la numai 37 euro/AN !
            Profita Acum!!!

 —————————————————————————————————————————————————


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu