Cum a castigat Kenny Cannon peste 2 milioane de dolari pe internet!

Kenny Cannon este unul dintre cei mai mari vanzatori de ebook-uri de pe warriorforum si a reusit in numai  4 ani sa stranga peste 2 milioane de dolari profit.A colaborat cu cei mai mari internet marketeri de pe internet, cum ar fi Mike Filsaime sau Tim Atkinson reusind sa se mentina in top mai bine de 11 ani.

In randurile ce urmeaza voi detalia metoda prin care a reusit sa ajunga la venituri uriase intr-un timp relativ scurt…

Cele mai multe ebook-uri vandute pe warriorforum sunt defapt copii ale altor ebook-uri, insa spre surprinderea multora acestea se vand in continuare desi unii cumparatori stiu cum functioneaza acest “proces”.

In opinia lui Kenny Cannon toti cei care achizitioneaza aceste produse informationale se pot asemana cu jucatorii din cazinouri.Adica, dupa ce pariaza o data si pierd, pariaza din nou si tot asa, sperand de fiecare data ca norocul le va surade.Insa, dupa ce raman fara bani incep sa dea vina pe toti cei din jur pentru ghinionul lor si de cele mai multe ori, a doua zi o iau de la capat.

Ok, credca ai inteles de ce acest forum continua sa “traiasca” desii 99% dintre cei care cumpara aceste produse nu castiga nici macar 1 cent, asa ca sa incepem cu primul pas:

 

  • Descarca un WSO

Wso-ul este produsul informational pus la vanzare de catre membrii forumului(warriorforum in acest caz) contra unei sume.Daca nu doresti sa cumperi un wso, poti descarca unele mai vechi facand o cautare simpla pe google dupa expresia “download wso” sau de pe wsodownloads .

  • Rescrii WSO-ul

Bineinteles ca nu vei face tu treaba asta, deoarece sunt freelanceri “specializati” in crearea de continut unic.Cea mai ieftina forta de munca o gasesti in India, unde pentru cativa dolari o sa ai un wso nou nout in mai putin de 2 zile  . Freelancerii ii gasesti pe odesk.com sau pe freelancer.com

  • Scrii pagina de vanzare

Pagina de vanzare este destul de usor de creat, pentru ca tot ce trebuie sa faci este sa copiezi cate ceva din  scrisorile de vanzare pe care le gasesti la rubrica “Special Offers” astfel incat sa para cat mai profesional.Totusi, daca nu te descurci poti apela din nou la un freelancer, insa aspectul scrisorii de vanzare nu conteaza decat 10% deoarece cel mai important lucru sunt recomandarile si testimonialele primite de la primii clienti, care vor aparea in interiorul scrisorii.

De unele recomandari vei putea face rost tot din alte wso-uri incercand sa pui in vedere faptul ca produsul tau este superior celor deja existente.

  • Recomandari si testimoniale

Inscrie-te pe warrior forum si fa o cautare dupa grupurile de skype.Odata ce ai gasit un grup intra in discutii cu membrii incercand sa respunzi si sa rezolvi cat mai multe “dileme” din internet marketing.Aproape toate raspunsurile le gasesti pe google gratuit, asa ca le poti copia si adapta intrebarilor.

Odata ce membrii grupului au inceput sa te ridice in slavi spune-le ca in curand vei lansa un wso si ca ai aprecia daca te-ar lasa sa folosesti numele lor in testimonialele din scrisoarea de vanzare.Cei mai multi iti vor multumi pentru ca ii ajuti sa devina cunoscuti.

  • Lanseaza WSO-ul

Trebuie sa te concentrezi pe 10 vanzari/bump !  Bump(Bring Up My Post) = Aceasta are ca efect urcarea thread-ului in topul thread-urilor si prin urmare atragerea a cat mai multor vizitatori.Regulile le gasesti actualizate aici.

In cazul in care vinzi un wso cu 10$ am putea face urmatorul calcul:

10 vanzari/bump.10$ costul wso rescris.100$ incasari.40$ cheltuieli.60$ profit

10 bumps = 100 clienti.1000$ incasari.400$ cheltuieli.600$ profit.

In general, spune Kenny Cannon, ca aproximativ 20% din clienti cumpara un nou produs, astfel ca:

Al doilea WSO

-Trimiti un mail catre primii 100 de clienti din wso-ul precedent

10 bumps = 120 clienti.1200$ incasari.400$ cheltuieli.800$ profit

Al 3 –lea WSO

-trimiti un mail catre cei 120 de clienti precedenti

10 bumps = 144 clienti.1440$ incasari.400$ cheltuieli.1040$ profit

Si tot asa…

PS:Trebuie sa postezi un wso pe saptamana si sa fie din aceeasi nisa ca cel precedent.

In momentul in care ai ajuns sa detii 6-7 wso-uri le expui la vanzare pe toate la pachet la pret triplu.

  • “Echipa”

Pentru a crea un wso ai nevoie de:

–       O adresa de mail

–       Un cont pe warrior forum

–       Un cont de paypal

Cum iti faci “echipa”

–       Folosesti un alt IP(de preferinta unul dedicate)

–       Un nou cont de paypal

–       O noua adresa de email si un cont nou pe warriorforum

Dupa care o iei din nou de la pasul 1 urmarind sa ajungi la minim 6-7 conturi diferite prin care sa lansezi cate un wso pe saptamana.

Sper ca aceasta metoda ti-a dat putin de gandit, iar daca nu am fost destul de clar, astept intrebarile tale in sectiunea de comentarii de mai jos.


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu