Nu toti artistii pot sa fie Picasso. De fapt, majoritatea artistilor ale caror picturi se vand astazi cu milioane, au fost cersetori pe vremea cand traiau. Dar artistii se pot alege tot timpul cu ceva bani in plus. In loc sa cersesti, treaba care nu va duce nicaieri, niciodata, echipeaza-te cu incredere in sine si haide sa vedem ce munca de artist poti face on-line pentru a castiga bani adevarati.

artist

Un artist se poate inscrie pe Fiverr pentru o varietate de joburi

Cei care nu au folosit inca Fiverr, au auzit de el. Este un website popular unde poti face orice pentru un fiver (bancnota de 5 dolari). Poti avea cadouri personalizate, iti poti edita un eseu, poti avea o voce prelucrata, poti obtine sfaturi etc.

Daca nu o poti face pe Fiverr, nu o poti face nicaieri. Daca esti un artist sau unul in devenire, aici ai cateva modalitati rapide sa poti castiga bani on-line usor pe Fiverr fara sa renunti la confortul canapelei tale.

Este o afacere sigura. Cercetarile arata ca unul din opt persoane in lumea vestica, au un blog. Hai sa spunem ca jumatate din aceste persoane nu au un talent pentru design sau aptitudini artistice. Ei vreau doar un logo, un banner sau o icoana care sa arate intr-un anumit fel, asa ca intra pe Fiverr si angajeaza pe cineva care sa o faca. Sunt o gramada de gig-uri (job-urile de pe Fiverr, se numesc gig-uri), dar cel care le va atrage atentia, este cel care are cel mai bun portofoliu lucrat, ca un adevarat artist talentat.

Toate gig-urile costa aceeasi suma, asa ca, cel de care va fi interesat potentialul client, este acela care va crede ca poate oferi cat mai mult pentru banii lui. Esti un artist cu un portofoliu dovedit? Atunci vei accepta acel gig ca sa faci un logo, un banner sau o icoana personalizata.

Un artist poate crea coperti pentru e-book-uri, pentru autorii independenti

Orice autor stie cat este de important sa ai o coperta lucrata cat ma bine, deoarece cititorii, judeca intr-adevar cartile dupa coperta. Drept urmare, cartile a caror coperti au un aspect profesional, au cele mai bune comentarii si sunt cele mai populare.

Aici este munca artistului. Un artist poate sa ajunga foarte sus doar creand coperti extraordinare pentru e-book-uri. Chiar nu trebuie sa copiezi munca altora, atata timp cat copertile sunt virtuale, le poti lucra cu o mai mare usurinta daca esti original.

Odata ce ai cateva coperti placute, si ti-ai comercializat serviciile (probabil creand cateva coperti gratuite.), iti poti ridica afacerea castigand sume frumoase fara sa te mai gandesti la toate obstacolele ce puteau sa intervina .

Un artist poate sa isi vanda picturile pe blog, pe site-urile de pictura sau fotografie chiar si pe Ebay

Artistii nu mai au nevoie de galerii pentru expuneri unde sa cheltuie mai multi bani decat produc. Este mult mai usor sa pictezi in ziua de astazi, axandu-te pe varietatea de software de care dispui si sa iti vinzi lucrarile online – pentru simplu fapt ca vei scapa de cheltuielile majore de orice gen.

E-Bay sau blogurile sau chiar website-urile de fotografie, sunt cel mai bun loc unde iti poti vinde materialul. Dupa ce ai acumulat un anumit numar de fani, propria comercializare va dura un timp foarte scurt, deoarece popularitatea ta va creste vazand cu ochii.

Esti un artist? Ai folosit vreodata una dintre aceste metode ca sa castigi bani? Ce alte metode poti recomanda pentru artisti, ca sa poata castiga bani on-line?


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu