Cum sa iti gestionezi veniturile si cheltuielile inteligent

Cea mai mare problema a oamenilor in general, este proasta gestionare a finantelor personale, indiferent sub ce forma intra in buzunarul fiecaruia.Cei mai multi dintre noi, ramanem surprinsi la sfarsitul lunii de cheltuielile inutile pe care le-am facut si de multe ori ne dorim sa fi avut o planificare a veniturilor si cheltuielilor, insa comoditatea, ne impinge sa mai amanam si sa mai amanam inca o luna, pana cand renuntam si la ideea unui plan, in final uitam complet de ea, la fel cum am facut si eu pana de curand.

Am incercat si varianta unui excel in care sa gestionez in special veniturile, insa completarea lui zilnica necesita foarte mult timp datorita categoriilor, subcategoriilor, sheet-urilor prea multe care luna de luna se tot adunau, deoarece incercam incontinuu sa-l imbunatatesc.

In cele din urma, am gasit o aplicatie care poate fi instalata si pe telefon, dar prefer sa o folosesc mai mult pe pc, o aplicatie online care mi-a intrecut asteptarile in ceea ce priveste sistemul de organizare al veniturilor si cheltuielilor.

Cum sa iti gestionezi veniturile si cheltuielile inteligent

Pentru a putea supraveghea si gestiona mai bine cheltuielile, veniturile, facturile si ratele la imprumuturi, am ales sa folosesc aplicatia CashControl, despre care momentan, am numai cuvinte de lauda, iar acest articol este dedicat in intregime acestei platforme.

Economiseste printr-o mai buna gestiune a banilor

1.Venituri si cheltuieli

Aplicatia permite ca in orice moment sa fie adaugate noi venituri sau cheltuieli, indiferent de pagina pe care te afli in acel moment.

2. Categorii si Bugete

In aplicatie exista deja categorii definite, standard, insa ofera si posibilitatea adaugarii unora noi, in functie de necesitatile fiecarui utilizator, acestea putand fi bugetate si urmarite in timp real.

3.Facturi si Remindere

De multe ori ni se intampla sa uitam de anumite facturi, de aceea CashControl vine si cu o functie suplimentara in acest sens.Cu ajutorul acestei functii se pot adauga facturi recurente care iti vor reaminti lunar de restantele pe care le ai.

4.Venituri recurente

La fel ca la punctul 3, aceasta functie permite adaugarea salariului, chiriei sau a oricarui venit lunar, o singura data, acesta putand fi setat intr-o anumita data a lunii.

5.Imprumuturi

In cadrul acestei functii se pot adauga toate imprumuturile si restituirile pe care le-ai facut, acestea fiind mai apoi organizate in rapoarte.

6. Rapoarte

Cel mai important punct dupa parerea mea este graficul prezentat de functia Rapoarte, care arata pe ce anume s-au cheltuit banii si evolutia veniturilor.In acest fel vei putea urmarii trendul sanatatii tale financiare.

CashControl Rapoarte

Cele 6 puncte de mai sus sunt cele mai importante si cel putin 4 dintre ele le folosesc frecvent, insa CashControl vine in plus si cu optiuni avansate care iti permit sa gestionezi banii pana in cel mai mic detaliu, transormandu-te intr-un mic contabil, asa ca te las pe tine sa descoperi mai multe si sa incepi sa economisesti printr-o mai buna gestiune a banilor.

Incearca un cont Gratuit si spune-ti parerea intr-un comentariu.

PS: Fiecare functie contine si un tutorial, astfel ca vei putea invata mult mai repede si mai usor sa utilizezi aplicatia.


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu