Cum sa-ti invingi temerile!

autodepaseste-te

Tuturor le place sa castige bani din ceea ce le place sa faca, insa nu toata lumea este pregatita pentru asta.Scuze sunt peste tot si iti pot controla viata daca nu te impotrivesti lor.

Auzi tot timpul persoane care justifica si se plang ca nu pot sa faca nimic, dar pana la urma, nu-i retine nimeni decat ei insisi.Nu ai nevoie de nimic si nu trebuie sa fi ca nimeni, ca sa te poti apuca de ceea ce iti doresti sa faci. Poti incepe treptat, lasand la o parte orice lucru care crezi ca te retine.

Ai aici cateva sfaturi simple pentru a elimina scuzele in momentul in care incepi o afacere online din cadrul pasiunii tale.

autodepaseste-te

  • Adevarul

Cel mai simplu si cel mai evitat sfat este cel mai rece si cel mai crunt adevar. Uita-te la viata ta. Uita-te cum scuzele te trag in jos si te retin.

Scuzele sunt cele care te retin intr-adevar? Sau te retii tu pe tine? S-ar putea sa-ti fie frica. S-ar putea sa ai motivele tale. Dar asta este calea pe care vrei intr-adevar sa fi?

Imagineaza-te pe patul de moarte, privind in trecut. Ce ai vrea sa schimbi in acel moment daca te-ai putea intoarce in timp?

  • Actiunea

Nu vei putea actiona in ciuda scuzelor tale.

Eu imi castig traiul din ceea ce imi place sa fac. Inca am si eu scuze absolut in fiecare zi si as putea renunta dar n-am sa o fac.Refuz sa ajung la o viata care stiu ca nu ma va multumi. De multe ori cand actionez, scuzele mele dispar.

Ele se mentin doar pentru o scurta perioada de vreme. Cu inceputul e mai greu, dar pe parcurs imi e tot mai usor sa le elimin.

  • Dovada

Cauta dovada contrariului.

Daca ai impresia ca nu esti destul de bun, cauta dovezi care sa justifice ca esti destul de bun. Scuzele nu sunt niciodata tari ca piatra, ele sunt inventate, asa ca pot fi usor eliminate.

Totul se rezuma la cat de tare iti doresti sa incepi o afacere online din cadrul pasiunii tale.

Nu se va intampla peste noapte, dar va merita toata munca.

  • Furia

Vine un moment in care simti ca te-ai saturat si trebuie sa inventezi neaparat ceva scuze.

Asta mi s-a intamplat si mie chiar inainte de a incepe sa fac ceea ce imi place cu adevarat sa fac. Inventam scuze. Nu traiam dupa adevaratul meu potential.

Pana intr-o zi cand ma saturasem. Nu stiam ce fac, si nici nu stiam daca va functiona, dar am zis ca incerc oricum!

  • Frica

Sursa tuturor scuzelor este frica.

In loc sa te concentrezi sa vezi de ce nu poti face nimic, concentreaza-te sa vezi ce se va intampla daca vei tot inventa scuze.

Cum va arata viata ta peste 5, 10 sau chiar 20 de ani de acum daca vei permite scuzelor sa te retina din ceea ce sti cu adevarat ca iti place sa faci?

Gandeste-te cum va arata viata ta daca vei spune la revedere  scuzelor tale si iti vei urma visele.

  • Prezenta

Cea mai buna modalitate de a-ti elimina scuzele, este o modalitate mai “zen-ica” . Fii constient de fiecare scuza. Cand apare o scuza, noteaz-o, respira adanc si nu te mai gandi la ea.

Nu o analiza. Gandeste-te cum sa scapi de ea. Lasa scuza sa isi faca treaba. Priveste-o doar cu aceeasi fascinatie cu care ai privi un urs carpatin plimbandu-se pe o oarecare poteca dintr-o oarecare padure.

Fiecare scuza este un gand, iar tu nu esti un gand. Cum ai putea fi un gand? Nu ai putea fi responsabil de gandurile tale, daca ai fi un gand. Tu esti castigul din spatele gandurilor tale.

Nu trebuie sa dai scuzelor tale putere, in loc de asta, concentreaza-te pe respiratie.

  • Aventura

Schimba-ti perspectiva care te face sa vezi lumea dusmanoasa, intr-o perspectiva care sa te faca sa vezi lumea ca pe o aventura, pentru ca asta este cu adevarat lumea.

Esti pe aceasta planeta pentru a experimenta viata, pentru a face fata provocarilor si pentru a te dezvolta ca o fiinta umana. Trecand prin provocari, vei evolua.

Nu suntem facuti sa ramanem la mediocritate. Suntem facuti sa evoluam constant.

  • Responsabilitate

Nu in ultimul rand, trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru viata ta.Daca vrei sa construiesti o afacere in jurul pasiunii tale, numai tu o poti face. Nu o va face nimeni pentru tine.

Nu va fi nici un covor rosu. Nu se va alinia nici o stea si nici o rezolvare magica nu va aparea.Incepe cu ce ai si incepe acum.

O poti face, daca vrei intr-adevar sa o faci.

  • Ultimul pas…

Daca ar fi ceva ce sa fi invatat pentru a-mi castiga traiul online, ar fi ca succesul nu e un lucru care se intampla peste noapte.

Este nevoie de timp. Este o adevarata lupta, dar merita.Daca nu sti de unde sa incepi, cauta pe cineva in care ai incredere si invata de la el.

Lasa scuzele sa treaca pe langa tine. Nu le da putere. Lasa-le sa treaca si incepe sa te indrepti catre obiectivele care te sperie si te incanta in acelasi timp.

Implinirea te asteapta.

Ce zici?Esti pregatit?


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu