Azi vreau sa iti vorbesc despre un site, care a inceput sa acapareze tot mai multe persoane din randul celor care isi doresc venituri online.A aparut acum cativa ani si de atunci a evoluat destul de mult, cel putin in privinta numarului de membrii si a task-urilor tot mai numeroase.

Membrii sau viespii cum ii numesc eu, au de indeplinit sarcini simple, care daca sunt rezolvate corect aduc cativa centi in cont, urmand ca la atingerea pragului minim de 50$ sa poata fi retrasi.

M-am inscris si eu datorita curiozitatii si dorintei de a incerca un sistem romanesc de acest fel si totodata pentru a inlocui cateodata facebook-ul 🙂

viespe

  • Totusi, despre ce site este vorba?

Probabil ai facut deja legatura viespe – viespar.ro, insa poate esti curios cum anume se utilizeaza pentru a castiga bani.

In primul rand trebuie sa iti faci un cont, care este gratuit.

Odata facut contul, primesti 5$ bonus si iti poti alege task-urile pe care doresti sa le rezolvi.Acestea constau in mare parte in verificarea pozitiei unui site in google, postare de mesaje comerciale pe facebook, exprimarea parerii personale despre anumite produse sau servicii, sau adaugare de comentarii pe bloguri, simplu nu?

Inainte de a face un task vei stii suma exacta cu care vei fi platit si timpul estimativ de rezolvare.

  • Alte posibilitati de castig?

Pentru a ajunge mai repede la pragul de 50$ viespar.ro a pus la dispozitie un sistem de afiliere, care prin intermediul link-ului de afiliat raspandit pe retelele de socializare iti poate aduce membrii in echipa si implicit mai multi bani.

Acest sistem functioneaza pe 2 nivele, vezi imaginea de mai jos:

afiliere

In cazul in care inca ai indoieli despre aceasta platforma, fa o cautare pe google images, dupa expresia ‘”dovada de plata viespar.ro

Deocamdata, nu iti pot furniza imagini cu castigurile mele, insa promit ca o voi face in momentul in care vor intra primii bani.

Pana atunci, astept parerile membrilor mai vechi, indiferent de forma in care vin 🙂


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu