Ebay va accepta in curand Bitcoin

Fondata in 1995, compania americana de comert online Ebay bazata in special pe licitatii, detinatoarea procesorului de plata Paypal si a softului Skype, pe langa multe alte achizitii facute recent, a anuntat ca in urmatoarele luni va accepta si plata in Bitcoin.

bitcoin and paypal and ebay

In luna august a acestui an, Ebay a incheiat un parteneriat prin Braintree ( partenerul care se ocupa de procesarea platilor incasate), cu firma Coinbase, cel mai popular exchange de bitcoin din lume, pentru implementarea noii forme de plata cu moneda bitcoin, urmand ca mai apoi sa fie implementata si in Paypal.

Deocamdata nu se stie data exacta in care giganta companie va accepta platile si in bitcoin, insa anumite zvonuri spun ca cel mai probabil se va intampla in luna decembrie a acestui an.

Folosirea acestei monede promite mai multa securitate si siguranta, datorita faptului ca se inlatura necesitatea unui nume de utilizator, parola sau alte informatii legate de cardul bancar, tot procesul constand in cateva clickuri de pe aplicatia unui smartphone sau de pe pc.

Prin acceptarea acestei monede, Ebay doreste printre altele sa atraga cat mai multi clienti care folosesc telefoanele mobile pentru a face cumparaturi pe internet, deoarece in momentul de fata cumparaturile de pe Ebay se fac 85-90 % de catre utilizatorii unui calculator.

Daca esti interesat care dintre magazinele online de la noi accepta bitcoin ca metoda de plata, gasesti un articol cu o lista actualizata


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

AICI

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu