Lucruri Gratis, pentru toata lumea!

Unul dintre proiectele în care m-am implicat recent, este o platformă care vede cu ochi noi conceptul de comunitate și conceptul de comerț online. Premiza e simplă. Toată lumea ar vrea să cheltuie cât mai puțini bani pentru cumpărături, dar aici nu plătești nimic.

Sunt unul dintre norocoșii care și-au pus mintea la bătaie să creeze o platformă inovativă, care să permită membrilor comunității să își achiziționeze obiecte sau produse fără a deschide portofelul.
Dar, mai multe detalii în rândurile următoare…

BişNiţ.ro este o platformă care oferă servicii de licitaţii online pentru o comunitate de utilizatori, care cedează gratuit obiecte proprii şi participă la licitaţiile celorlalţi, prin intermediul sistemului de puncte furnizat de către site, supranumiţi Niţi.

Pe scurt, fiecare dintre noi are acasă, în garaj sau într-o debara lucruri mișto pe care nu le mai folosește, dar care ar putea fi utile altora.

Ca să dau câteva exemple, o tastatură, o carte pe care deja ai citit-o, vechea geantă de laptop, skatebord-ul care adună praf în debara sau bijuteriile de care te-ai plictisit.

La fiecare obiect pus de către tine la licitație pe site și revendicat de către un alt utilizator, primești Niți, iar cu aceștia poți participa la rândul tău la licitațiile celorlalți membrii.

Cum funcționează…

1. Devino membru

Înregistrează-te pentru a deveni membrul comunităţii, astfel:

– completează formularul de înregistrare;

– activează-ţi contul prin accesarea link-ului primit pe adresa de e-mail;

– după activare vei primi un bonus în Niţi (puncte) şi poţi începe cumpărăturile.

2. Acumuleaza mai multi Niţi

– asociază-ţi contul de Facebook şi primeşti 500 de Niţi;

– invită-ţi prietenii prin Facebook şi primeşti 50 de Niţi pentru fiecare prieten care şi-a activat contul;

– listează obiecte şi noi te vom răsplăti cu Niţi.

3. Cum devii vânzător

Pentru a câștiga  Niţi (puncte)prin licitarea obiectelor tale, trebuie sa îţi confirmi contul de vânzător.

Pentru accesarea funcţiilor site-ului rezervate doar vânzătorilor şi totodată pentru a asigura cumpărătorii de seriozitatea ofertelor tale, Bisnit.ro percepe o taxă modică de servicii.

După înregistrare, utilizatorul are dreptul de a participa la orice licitaţie din cadrul site-ului, dacă are suficienţi Niţi pentru licitaţia respectivă.

Atunci când un utilizator câştigă o listare, numărul de credite cu care a câştigat licitaţia va fi scăzut din contul său de utilizator. Atunci când un utilizator câştigă o licitaţie postată de altcineva, contul său de utilizator va fi alimentat de către site cu numărul respectiv de Niţi.

Vânzătorul are dreptul să stabilească orice număr de Niţi ca punct de pornire a licitaţiei, însă pentru a oferi cât mai multor utilizatori accesul la licitaţii şi pentru a menţine la un nivel cât mai ridicat rata de succes a licitaţiilor, am stabilit o limită de 600 de Niti, în interiorul căreia vânzătorul va fi răsplătit cu numărul integral de puncte cu care s-a încheiat licitaţia. Pentru licitaţiile care pornesc de la un nivel superior, vânzătorul va fi răsplătit cu un număr de puncte cu 10% mai mic decât cel cu care s-a încheiat licitaţia.

Bişniţ.ro promovează o abordare diferită pentru stimularea refolosirii şi reutilizării obiectelor, oferind membrilor săi posibilitatea unei satisfacţii imediate derivate din dobândirea de obiecte GRATUITE şi oferirea către alţii a propriilor lucruri spre o nouă întrebuinţare.

Te poti inregistra pentru a cumpara lucruri Gratis, aici Bişniţ.ro.

Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

3 Comments

  1. Aquatime spune:

    Ideea nu e deloc rea! 🙂

  2. Cristina spune:

    Suna interesanta idee. Practic este un fel de TROC dar in varianta moderna 🙂 Sunt curioasa sa vad cat de bine va prinde in randul romanilor.

    Si acum o intrebare pentru tine: Ce castiga cei care au creat si administreaza acest site? Pentru ca exista niste costuri lunare/anuale care trebuie acoperite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu