Plătit ca să socializezi – 3 Retele de socializare care te plătesc

“Să fii plătit ca să socializezi” devine o frază din ce în ce mai normală pe măsură ce reţelele de socializare sunt create în fiecare zi. Ca să bată concurenţa, câteva dintre aceste “nou-născute“ reţele de socializare vin cu o idee inteligentă! Acestea oferă o parte din profitul lor membrilor. E o modalitate foarte bună de a atrage mai mulţi utilizatori.

Site-ul, deşi nou, câştigă din ce în ce mai mulţi membrii, iar membrii câştigă bani socializand.

Dacă eşti interesat de câştigarea banilor din reţelele de socializare, aici sunt 3 reţele unde oricine e platit ca să socializeze:

~ARTICOL ACTUALIZAT~

1. Bubblews

Initial a pornit ca un site de socializare, insa pe parcurs s-a modificat intr-o platforma de blogging, un fel de Hubpages.Utilizatorii sunt platiti pentru postarile care contin cel putin 400 de caractere, NU cuvinte si in functie de “like-urile”, comentariile si vizualizarile pe care le au, in concluzie de cat de popular devine articolul.

Bubblews

Utilizatorii isi pot cere banii odata ce ajung la pragul de 50$, insa transferul in paypal poate dura pana la 60 zile.O alta observatie ar fi ca numarul de postari zilnice este limitat la 10, insa daca doresti poti sa continui insa se vor salva ca schite, urmand ca a 2-a zi sa le poti posta.

2. Bonzome

Aceasta retea de socializare vine sub forma unei aplicatii si este accesibila pentru Android si Iphone.
Esti platit pentru postarea video-urilor, imaginilor, articolelor si a raspunsurilor pe care le poti da la intrebarile care apar zilnic, practic un fel de Facebook care “apreciaza” efortul tau de a sustine reteaua.

bonzome

Retragerea banilor se poate face la minim 10$ adunati, direct in contul de paypal.Bonzome sustine ca 80% din veniturile provenite din reclame se impart cu utilizatorii, ceea ce e o noutate pe piata retelelor de socializare.

3.Tsū.co

O retea de socializare foarte asemanatoare cu facebook, care imparte pana la 90% din profitul sau cu membrii.Sistemul de castig este foarte complex asa ca te las pe tine sa descoperi toate posibilitatile la intrebarea a 7-a pe care o gasesti aici FAQ.Fiecare utilizator are un portofel virtual cu ajutorul caruia poate sa retraga bani sau sa-i trimita unui alt utilizator din retea.

tsu

Tsū.co accepta deocamdata noi utilizatori doar pe baza de invitatie.Un cod necesar inregistrarii gasesti AICI .

 

Cam acestea ar fi retelele de socializare care platesc. Evident ca nu te poti astepta sa castigi bani suficienti cat sa iti platesti facturile, folosind acesta metoda. Este doar una dintre acele modalitati amuzante de a face bani online, ca sa nu mentionam ca nu trebuie sa faci nici ceva neobisnuit.

Poti face pur si simplu ceea ce iti place, socializand cu prietenii şi familia pe internet. Singura diferenta este ca esti platit ca sa faci asta.

 

Cele 4 retele de mai jos, adaugate in 2012, nu mai functioneaza momentan sau nu mai platesc utilizatorii.

Ei o numesc “Reţeaua de socializare CEA MAI PROFITABILĂ FINANCIAR din lume”, ceea ce este adevărat într-o oarecare măsură. Câştigi $5 doar pentru înscriere, iar restul este după cum urmează (poţi face acest lucru de câte ori vrei) : crearea blog-ului=1c, comentarea blog-ului=1c, încărcarea unui video=3c, comentarii video=1c, postări anunturi=1c, începerea unui topic în grup=1c, comentariu despre o trupă=1c, recompensă pentru chat=2c, plus 5% din activităţile zilnice ale persoanelor recomandate de tine. După cum poţi observa, există multe posibilităţi de a câştiga bani pe acest site. Vei fi plătit prin PayPal.
 
Crează experienţe inedite pentru ceilalţi ca să-ţi crească veniturile. Cu cât impartasesti mai mult conţinut de calitate şi cu cât mai multă interacţiune ai cu alte persoane, cu atât mai multe puncte vei câştiga. Maximizează-ţi câştigurile prin crearea unor experienţe consecvente, populare pentru restul comunităţii şi prin promovarea lor oamenilor care îţi împărtăşesc interesele în afara Gather. Câştigi ceea ce se numeşte “puncte gather” care pot fi schimbate pentru certificate de cadou pentru Amazon.com, Starbucks, Target, The Gap şi The Home Depot. Noi certificate cadou sunt adăugate frecvent. Poţi să-ţi răscumperi, de asemenea, punctele cu bani prin PayPal.
Primeşti $1 doar pentru înscriere. Poţi, de asemenea, câştiga bani prin recomandarea de prieteni, crearea unor actualizări de video pentru stare, participarea în studii de caz, sondaje şi alte activităţi.
 
Aspense este o reţea gratuită de socializare de business unde oamenii sunt plătiţi să-şi împărtăşească afacerile. Poţi câştiga bani prin conversarea cu alţi membri, vorbind despre idei de afaceri, pagini de conţinut create, pagini de conţinut pe care reţeaua ta de socializare le creează (6 nivele de adâncime). Poţi câştiga bani, de asemenea, prin vânzarea propriului spaţiu de Ad Space, pe care îl creezi ca să îţi promovezi afacerea! Aspense îţi oferă aproape 85% din profit.


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

11 Comments

 1. irina spune:

  http://www.qumfrage.com/iMTE4MjAx cel mai rapid site de facut ceva banuti , pana la 10 euro pe zi. succes.

 2. Cristian spune:

  Si cum pot să-mi fac cont?

 3. Mary spune:

  Buna ziua! Ce sunt aceste conturi?

 4. Sasu Nicolaie spune:

  vreau sa ma inscriu pe site de socializare care platesc las adresa mea de mail rog sa ma comtactati danut311@icloud.com

 5. angela spune:

  https://www.tsu.co/angelush intrati si faceti si voi bani

 6. Lena78 spune:

  O retea de socializare interesanta este http://www.conint.org. Te socializezi doar cu oameni cu interese asemanatore

 7. Diana spune:

  Asteptam tacuti..insa nici noi nu stim ce anume..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu