Politica de Confidențialitate

ProfitXtrem.com respectă prevederile legislative în vigoare privind confidențialitatea datelor și se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii unei colaborări eficiente cu utilizatorii. Astfel, toate informațiile furnizate de către clienții site-ului www.profitxtrem.com vor fi folosite exclusiv în scopul pentru care au fost furnizate, și anume procesare comenzi, și nu vor fi nicidecum înstrăinate către o terță parte. Cu toate acestea datele personale vor putea fi însă transmise autorităților dacă solicitarea acestora se justifică în baza unei dispoziții legale.

În cazul în care doriți să beneficiați de facilitățile oferite de site-ul nostru (comanda/livrare, istoric comenzi) trebuie vă creați un cont. În momentul înregistrării pe site-ul ProfitXtrem.com, prin crearea unui cont, prin accesarea, comandarea sau achiziționarea produselor ori prin activarea unor materiale promoționale sau publicitare, este necesară furnizarea unor date personale care includ: numele dvs, adresa de livrare, adresa de e-mail, telefon, informații de contact, informații necesare în vederea emiterii facturii pentru produsele achiziționate. Astfel, crearea contului dvs pe site-ul nostru ne facilitează accesul la datele dvs cu caracter personal. ProfitXtrem.com vă sfătuiește să nu înstrăinați datele de autentificare pe site (adresa de e-mail, parola).

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet. În situația în care considerăm, că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Utilizarea datelor cu caracter personal de către SC Roem Nosis SRL este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

ProfitXtrem.com va utiliza datele personale ale utilizatorilor pentru a-l notifica asupra ofertelor promoționale și asupra noutăților prin newsletter și pentru a transmite cupoane, felicitări și alte mesaje. Dacă din diverse motive doriți să nu mai primiți anumite informații, să modificați anumite informații personale furnizate anterior sau să fiți șterși din baza noastră de date, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa: contact@profitxtrem.com .

SC Roem Nosis SRL, nu poate fi făcută răspunzătoare în nici un fel de pierderea sau de copierea informațiilor de către persoane neautorizate, prin folosirea de aparatură sau software de interceptare.

ProfitXtrem.com își rezervă dreptul de a refuza o comandă, în următoarele condiții:

1. Produsul comandat nu este în stoc

2. În cazul în care nu a fost finalizată plata dumneavoastră în situația plății cu cardul sau transfer bancar.

3. În descrierea produsului sau în ceea ce privește prețul produsului a existat o eroare.

La refuzarea unei comenzi veți fi înștiințat prin email de motivul refuzului.

ProfitXtrem.com își rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a șterge sau modifica conținutul site-ului sau a contului personal sau de a anula comenzi fără nici o restricție sau anunțare prealabilă.

Contul meu