Primul roman care a primit bani de la o retea de socializare!

Lansata pe 14 octombrie 2014, Tsu este prima platforma sociala, care imparte 90% din castigurile provenite din reclame, cu utilizatorii site-ului.Calculul e destul de simplu, din 100 de euro, utilizatorul care a scris o postare primeste 45 euro, primul utilizator care distribuie postarea va primi aproape 30 de euro, al doilea aproximativ 10 euro, iar al treilea peste 3 euro (restul de 10 euro se indreapta catre retea).

Ok, insa pana acum nu am avut o dovada clara, cum ca aceasta platforma intr-adevar plateste utilizatorii in momentul in care se ajunge la pragul de 100$.Ei bine, in continuare voi prezenta plata si sistemul prin care un roman a reusit sa stranga in foarte putin timp 100$, acestia fiind transferati direct in contul lui de paypal.

tsu center

 

Romanul care a reusit in mai putin de 4 luni sa primeasca primii 100$ din “munca foarte grea”, pe care cu totii o facem de altfel pe Facebook, Twitter si alte retele, este Niculescu Teodor un tanar din Bucuresti, pe care poate multi il stiti probabil de pe Facebook.

Ce face el diferit?

Posteaza in fiecare zi ceva nou, de mai multe ori chiar, da like-uri si scrie comentarii “cu sens”, pentru ca majoritatea membrilor de pe Tsu, scriu doar comentarii de genul “nice”, “great” si “awesome”, isi promoveaza linkul profilului pentru a strange cat mai multi membrii in “echipa”, deoarece veniturile mai mari vin din ajutorul primit din partea celorlalti membrii prin distribuirea de continut, like-uri si comentarii…intr-un cuvant e CONSTANT.

In prima luna castigurile lui s-au situat intre 0 si 1$/zi, apoi 1-2$/zi, urmand ca in luna a 3-a sa creasca la 2-3$/zi.

Cu cat atragi mai multi prieteni, care atrag la randul lor alti prieteni si care bineinteles sunt constanti, adica intra zilnic pe Tsu si “pierd” vremea, la fel cum o fac pe Facebook, cu atat veniturile se maresc.

In ziua de 5 februarie, a primit plata de 100$ in contul de paypal si a scris cateva randuri pe pagina lui de profil:

“Sunt prima persoana din Romania care a primit plata abordata de TSU prin Paypal.

Aveti in fata voastra dovada ca astazi am devenit prima persoana din Romania careia TSU i-a facut plata nu asa ca pana acum prin CEC ci prin PAYPAL. Am avut de asteptat ceva timp insa asteptarea a meritat.

Pentru cei ce au crezut si pentru cei ce au avut si inca mai au indoieli avem dovada ca TSU chiar e ceea ce pretinde a fi: un site care chiar te plateste pentru efortul depus aici. Sunt pe deplin multumit ca pe data de 5 februarie 2015 am reusit nu de unul singur, ci ajutat si de voi, friends, followers, children, sa devin primul roman caruia i s-a facut plata cecului de 100 de dolari in alt mod si anume Paypal.

Am asteptat ceva timp dar a meritat. Impreuna putem demonstra tuturor ca TSU nu e o pierdere de timp asa cum multi au sustinut ci e un mod placut si util de a iti petrece timpul.

Hai sa le stergem orice urma de indoiala celor mai suspiciosi si sa ii incurajam pe ceilalti sa creada in sansele lor dand un mare SHARE!!

Distribuind aceasta postare va demonstra tuturor ca TSU executa platile pentru Romania prin PAYPAL, ceea ce este un lucru bun pentru ca banii se vor vira mai rapid si nu exista nici un risc de a nu ii primii cum ar fi fost in cazul Cec-ulul.

Hai Romania , TSU este cea mai tare retea de socializare din lume.”

Dovada platii

tsu_payment_proof

 

Pentru ca tot mai multa lume din strainatate, posteaza imagini cu castigurile lor de pe Tsu, am zis ca trebuie sa verific de unde vin mai exact acesti bani.

Mai curios din fire, am trimis un mail celor de la Tsu, referitor la o campanie de publicitate pe site-ul lor, vroiam sa stiu pentru ce sume se poate adauga un banner, in partile laterale (sidebar) si raspunsul lor a fost:

“Thanks for your interest in advertising with us!  We offer native advertising in the form of sponsored posts to all users.  Sponsored posts live directly in the feeds of your extended network (the friends and followers of your own friends and followers) or in the feeds of users that meet your targeting criteria (geo, age, and/or gender). Right now we are offering sponsored posts for $1CPM ($1 per 1000 impressions) with a $100 minimum spend.  We just reached 2 million users a few days ago!  If you’re interested in running a sponsored post let me know what your goals are and we’ll get started!

We also offer category exclusive brand partnerships for companies looking for a customized content advertising package which includes a combination of native and display ads.  Display ads are shown across the site in the form of billboards, skyscrapers and button display ads.  Partnerships are available for brands with a minimum $10,000 budget.  If you’re interested in a partnership, let me know a bit more about your company and goals for your advertising program. ”

In concluzie, pentru 100 de dolari, bannerul va fi afisat de 100.000 de ori, adica FOARTE IEFTIN, mai ales luand in calcul faptul ca orice campanie poate fi setata in functie de zona geografica, varsta si gen.Excelent!

Tsu.co poate fi accesata si de pe Android sau iOS, avand o interfata destul de aerisita si placuta.In panoul de administrare se pot verifica zilnic castigurile, mesajele, like-urile, comentariile si multe altele.

Pe mine ma gasesti pe Tsu, dupa profilul dragoshs.

Intra in echipa mea si hai sa testam impreuna reteaua!


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

1 Comment

  1. păun cosmin spune:

    Invitație pentru cei care vor sa fie și ajutați pe tsu sa facă primii pași @pauncosmin sau pauncosmin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu