Potentialul fiecarui om, depinde numai de el.Nu conteaza parerea celorlalti, de unde provii si nici ce ai crezut despre tine la un moment dat. Tot ceea ce conteaza este ce zace in tine si cum anume faci sa scoti la suprafata acel potential.

Am dat din intamplare peste o povestioara, despre un baiat de la o ferma din SUA caruia in timpul liber ii placea sa faca excursii si catarari pe munte. Nimic interesant pana acum, insa urmatoarele randuri cu siguranta te vor captiva…

eagle wings

Continuare…

Intr-una dintre drumetiile lui, catarandu-se pe niste stanci a dat din intamplare peste un cuib de vultur cu un ou in el. L-a luat din cuib, a mers direct acasa si l-a pus sub o closca. Peste ceva timp, puiul de vultur a iesit din ou printre ceilalti pui de gaina, adaptandu-se perfect.

A invatat sa se comporte ca un pui de gaina si ciugulea prin ograda impreuna cu restul “fratilor”. De multe ori simtea niste tulburari ciudate in inima lui, insa le ignora de fiecare data, la urma urmei, daca era un pui de gaina trebuia sa se poarte ca un pui de gaina.

Intr-o zi calduroasa, un vultur urias zbura deasupra curtii, iar puiul de vultur-gaina il privi. Incepea sa-si dea seama ca semana izbitor de mult cu acel vultur si ca si-ar dori sa devina ca el. Mai mult, ar fi fost cel mai fericit daca ar fi putut sa zboare si sa ajunga pe stancile pe care le vedea la orizont.

Isi facu curaj si isi intinse aripile, mult mai mari si mai puternice decat ale “fratilor” sai. Desi nu mai zburase niciodata, avea abilitatile si instinctul necesar.

Dupa cateva batai din aripi, isi lua zborul, la inceput speriat si timid, iar mai apoi cu forta si control.

Pe masura ce se ridica spre cer, constientiza ca isi descoperise adevarata NATURA.

Concluzie…

Sa nu-ti dezvolti potentialul, poti spune ca este o tragedie, iar pentru a-l atinge trebuie mai intai sa crezi in el si sa te hotarasti sa traiesti deasupra mediei.

“Cand descoperi ca ti-ai trait viata doar pe jumatate, cealalta jumatate te va bantui pana cand vei face ceva in privinta ei.” – Phillips Brooks, compozitor


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu