AdBrite,  este o companie de publicitate online, de tip ad exchange (schimb de anunturi on-line), cu sediul în San Francisco, California, care a fost fondat de Philip J. Kaplan si Gidon in 2002.Initial a fost fondat ca Marketbanker.com, insa site-ul a fost relansat ca AdBrite în 2004 o retea de publicitate si apoi în 2008, ca un schimb de anunturi.

AdBrite a ramas un ad exchange independent, ajungand la mai mult de 160 de milioane de vizitatori unici în fiecare luna din SUA, asigurand transparenta la nivel de site, afisare și capabilitati video, precum si o platforma deschisa pentru furnizorii de date în timp real si ofertanti.

adbrite.com close

AdBrite este condus de Hardeep Bindra, CEO, si Delgado Joaquin, CTO, care a lucrat anterior la Right Media Yahoo, un alt schimb de anunțuri(ad exchange). AdBrite este susținută de Sequoia Capital si Ventures Dag.

CEO-ul Hardeep Bindra , afirma ca a incercat o lunga perioada de timp sa vanda activele adBrite insa fara succes, in cele din urma fiind nevoit sa inchida activitatea la sfarsitul lunii ianuarie 2013.

Hardeep-Bindra-285x285

La 28 ianuarie 2013, AdBrite a trimis un e-mail la toti partenerii,editorii și agenții de publicitate in care afirma ca ar înceta operatiunile de la 1 februarie 2013.

Unul dintre mailurile trimise de catre adBrite partenerilor:

“Dear adBrite Publisher,

Over the last few weeks, adBrite and its management have been evaluating the go-forward plan for the business. Given market conditions and certain financial liabilities, in working with our lenders, we have decided to cease operations on Feb 1, 2013.

This is a difficult decision for all of us at adBrite. However, after much deliberation this seems to be the best course of action despite the impact it will have on all the employees, clients and partners who helped build this business. There will be a team in place as needed to assist with winding down.

Thank you for being part of the adBrite community.

The adBrite Team

Adbrite a cheltuit de-a lungul activitatii sale peste 40 milioane de dolari in cercetare si promovarea servicilor sale.

In cadrul companiei care a rivalizat in ultimii ani cu Google si Yahoo,vor fi afectati doar cei 26 de angajati, iar in sprijinul partenerilor, adBrite lasa “in urma” o echipa care va incheia ultimele tranzactii si plati din aceasta luna,oferind asistenta permanenta.


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu