Termeni și condiții

AVERTIZARE

Tranzacționarea opțiunilor binare și/sau forex poate fi considerată o activitate de mare risc și poate să nu convină unor investitori. Rezultatul pozitiv al tranzacțiilor nu poate fi garantat. Ținând cont de acest lucru este important să înțelegeți toate riscurile asociate cu opțiunile binare.

Avertisment/clauză de exonerare de răspundere cu privire la câştiguri

Am depus toate eforturile pentru a prezenta cu acurateţe acest produs şi potenţialul său. Nu există nicio garanţie că vei câştiga vreo sumă de bani prin utilizarea tehnicilor şi a ideilor sau a programului oferit de acest site. Exemplele oferite pe acest website nu trebuie interpretate ca o promisiune sau o garanţie de câştig.

Potenţialul de câştig depinde în totalitate de persoana care utilizează informaţia cuprinsă în această pagină, ideile şi tehnicile. Nu pretindem că aceasta este o schemă de îmbogăţire. Nivelul tău de succes în obţinerea rezultatelor prezentate de acest website depinde de timpul pe care îl aloci ideilor şi tehnicilor menţionate, bugetului tău, cunoştinţelor şi diverselor aptitudini.

Întrucât aceste elemente diferă de la persoană la persoană, nu îţi putem garanta succesul sau nivelul de venit. De asemenea, nu suntem răspunzători pentru niciuna dintre acţiunile tale. Materialele de pe această pagină pot cuprinde informaţii care conţin predicţii despre aşteptările sau prognozele noastre cu privire la evenimente viitoare.

Poţi să identifici aceste afirmaţii prin faptul că ele nu se referă strict la fapte care au avut loc sau de actualitate. Ele conţin termeni ca anticipare, estimare, aşteptare, proiecţie, intenţie, plan, părere, sau alte cuvinte sau termeni cu un înţeles similar în legătură cu descrierea potenţialelor câştiguri sau a performanţei financiare.

Toate predicţiile noastre cuprinse aici sau în alt material de vânzare sunt menite să ne exprime opinia despre potenţialul de câştig. Numeroşi factori vor fi importanţi pentru a determina efectiv rezultatele tale şi nu există nicio garanţie că vei obţine rezultate similare celor pe care le-am obţinut noi sau altcineva; de fapt, nu este oferită nicio garanţie că vei obţine vreun rezultat pe baza ideilor şi tehnicilor din materialul nostru.

Pachete (Abonamente)

Plățile efectuate pe web site-ul profitxtrem.com prin procesatorul de plată Paylike sunt plăți recurente. Plata recurentă este plata automată a pachetelor la un termen prestabilit, prin retragerea banilor dintr-un cont oferit de client (ca și sistemul direct debit). Prin acest proces se extine perioada de valabilitate a pachetului ales. Această modalitate se activează automat după achiziționarea unui pachet (Basic, Silver sau Gold). Prin acceptarea Termenilor și a Condițiilor în pagina de plată, vă dați acordul pentru procesarea automată a următoarelor tranzacții.

Data la care se vor retrage banii este data scadentă a pachetului (abonamentului).

În cazul în care se dorește ca serviciul de plăți recurente să fie suspendat, trebuie trimisă o notificare scrisă pe adresa de email contact@profitxtrem.com cu minim 2 zile înainte de expirarea pachetului achiziționat.

Contul meu