Top 5 cele mai apreciate plugin-uri wordpress universale!

wordpress plugin

Am ales aceste 5 pluginuri wordpress, datorita functionalitatilor foarte bune si aprecierii oferite de catre majoritatea internet marketerilor.In cele ce urmeaza,voi incerca sa detaliez cat mai clar, fiecare plugin in parte 🙂

1.WP Security Scan

Acest plugin ajuta la protejarea blogului de eventualele atacuri ale hackerilor,mai ales daca numarul de vizitatori de pe blog este foarte mare.Te ajuta sa gasesti vulnerabilitatile si sa le corectezi in numai cateva secunde.In plus,acest plugin vine si cu un script care salveaza baza de date a site-ului pentru a evita pierderea oricaror date.

2.HeadSpace2 SEO

In general,majoritatea bloggerilor, petrec prea mult timp ocupandu-se de partea Seo si acorda prea putin timp continutului,fara de care partea seo nu are nici o valoare.Acest plugin face aproape toata munca de optimizare necesara unui site ,iar in acest fel vei avea mai mult timp sa te concentrezi pe ceea ce e cu adevarat important si anume articolele.

3.Digg Digg

Acest plugin il poti vedea in actiune, in stanga articolului pe care tocmai il citesti.Este o bara plutitoare, care da posibilitatea cititorului sa distribuie sau sa dea un like continutului.

4.Tweetily

In cazul in care ai comunitate mai mare pe twitter si obisnuiesti sa postezi mesaje destul de des,acest plugin este ideal pentru a distribuii continutul blogului automat.Continutul poate fi distribuit random sau intr-o ordine,la alegere.Un avantaj al acestui plugin, este ca poti seta la ce interval de timp sa posteze mesajele.

5.Lightbox Plus

Daca dai un click pe imaginea de la inceputul acestui articol, vei vedea exact modul de functionare al acest plugin.Se instaleaza foarte repede si nu are nevoie de nici o setare.Tot ceea ce face e sa mareasca imaginile postate,intr-o fereastra mai mica,gen pop-up.

——————————————————————————————————————–

In cazul in care doresti sa instalezi aceste plugin-uri pe site-ul tau,cel mai simplu mod este sa intrii in panoul de administrare al site-ului tau,apoi dai click pe Plugins – Add New  ,iar in casuta de cautare scrii numele plugin-ului dupa care, click pe Search Plugins.Dupa ce ti se afiseaza plugin-ul ,click pe Install si apoi click pe Activate.

Astept pareri cu privire la alte plugin-uri pe care le folositi pe site-ul vostru si care considerati ca ar merita sa ajunga in acest top.


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu