Top 5 plugin-uri wordpress pentru articolele asemanatoare sau related

De ce sa ai instalat un post related plugin, adica un plugin care afiseaza articolele asemanatoare?

Unul dintre principalele motive ar fi, “fortarea” cititorului sa zaboveasca un timp mai indelungat pe site si aducerea la cunostinta a celorlalte articole postate.In general cei mai multi cititori parasesc site-ul dupa primul articol citit, astfel pentru a veni in sprijinul bloggerilor,  m-am gandit sa fac un top cu cele mai atractive plugin-uri de acest gen si anume related plugins.

related plugins

1.nrelate Related Content

Acest plugin este unul dintre favoritele mele si cel pe care il folosesc de ceva vreme deoarece are cele mai interesante stiluri(design-uri).
Cateva dintre ele le poti vedea mai jos:

nrelate Related Content

2.Wp-Thumbie

Wp-thumbie este un plugin mai simplu in ceea ce priveste afisarea articolelor, insa este unul dintre cele mai folosite, tocmai datorita simplitatii.Are un singur mod de afisare a postarilor si se configureaza in cateva secunde.

screenshot-1

screenshot-2

3.WordPress Related Posts

Un plugin extrem de simplu de instalat si care afiseaza articolele asemanatoare intr-un mod vertical pe telefonul mobil.

screenshot-3

4.Related Posts Thumbnails

Acest plugin are o singura optiune in ceea ce priveste postarea si anume afisarea articolelor doar la sfarsit.In schimb are optiuni de modificare culori si afisare.

screenshot-1 (1)

5.Related Posts Slider

Pentru cei mai experimentati Related posts slider, este pluginul care imbina un slider cu articolele asemanatoare, dar care va necesita mai multa muca la instalare.Are nevoie de inca 2 pluginuri pentru a putea functiona.

Cred ca o imagine ar ajuta mult mai mult 🙂

screenshot-1 (2)

Daca cunosti sau folosesti si alte pluginuri de acest gen care ar merita sa fie mentionate in top, scrie un comentariu, in caz contrar alege un alt articol asemanator de mai jos.


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu