Pentru ca tot mai multa lume doreste sa invete programare,design,sa creeze aplicatii m-am gandit ca ar fi bine sa promovez in acest articol munca celor de la tutorialevideo.info, o echipa care a pus “osul” la treaba si a conceput o serie de tutoriale video in limba romana pentru cei mai mult sau mai putin experimentati intr-ale web-ului.

Aici poti gasi tutoriale legate de windows,ubuntu,design,programare,internet si aplicatii telefonice, adica cam tot ceea ce ai nevoie sa stii in mediul online.

tutoriale video

  • Sectiunea Windows

In aceasta sectiune ai acces la tutoriale legate de windows 8, antivirus, backup, drivere, office, parole, playere video, transfer fisiere, tips & tricks si promotii.

  • Sectiunea Design

Aceasta sectiune a fost creata pentru impatimitii de photoshop, adobe-ilustrator, autocad, bridge, corel-draw, ilustrator, indesign, photoscape si sony vegas.

  • Sectiunea Programare

Aici gasesti tutoriale video legate de C++,html,java,php,respectiv javascript.

  • Sectiunea Internet

Tutoriale despre joomla, browsere, gmail,probleme legate de conexiunea la romtelecom, radio-online si altele.

  • Sectiunea Telefoane

Pentru cei care vor sa invete cateva smecherii legate de telefoane, aceasta sectiune vine cu cateva tutoriale legate de sistemul android si iphone.

  • Sectiunea Ubuntu

Tot ceea ce ar trebui sa stii legat de Ubuntu si programele care ruleaza pe aceasta platforma, le gasesti in aceasta sectiune.

In cazul in care esti un impatimit al calculatoarelor, poti ajuta echipa contribuind cu tutoriale video fiind rasplatit cu pana la 100 euro pentru munca depusa.

Detalii suplimentare gasesti pe site-ul celor de la  TutorialeVideo.info


Știai că am lansat Sistemul PX? Vezi detalii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Contul meu